|
₪CHUCK's Room₪ (Беседка Клуба!!!)
|
|
| Jinx | Дата: Среда, 21.07.2010, 12:53 | Сообщение # 1 | |
Нічна Химера
Статус: Offline
|
| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 21:55 | Сообщение # 5806 | |
Cerberus attendere
| Asset, ну ти це бачив? вона з нас регоче, навіть не ховається, неначе ми лобуряки, які мелють тут всіляку чортівню! ))))))
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 21:57 | Сообщение # 5807 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) Asset, ну ти це бачив? вона з нас регоче, навіть не ховається, неначе ми лобуряки, які мелють тут всіляку чортівню! )))))) Ну зачем ты так?! я же только с перевода Гугля умираю..)) Темы-то жуть какие суръёзные))

| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 21:59 | Сообщение # 5808 | |
мЯфЫш
| Олежка, зайди на Нотабенойд))

| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:00 | Сообщение # 5809 | |
Cerberus attendere
| Quote (Marimeyra) ага, мы тут ворон не лови, всих мимоходом ковыляя видим ))))) ага! Олег , її бусурманьський гугль лукавить! він їй не все достименно перекладає! ))) ми тут ворон не ловим, что подрозумевает типа мы делом заняты, и всех мимомо нас ковыляючих видим )))) 
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:01 | Сообщение # 5810 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) ми тут ворон не ловим, что подрозумевает типа мы делом заняты, и всех мимомо нас ковыляючих видим )))) Хошь, чтобы смысл достоверным был, пиши на русском

| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:03 | Сообщение # 5811 | |
Cerberus attendere
| Quote (Marimeyra) Ну зачем ты так?! я же только с перевода Гугля умираю..)) Темы-то жуть какие суръёзные)) Маррічко, не зважай, мені аби побурчати на тебе трішечки краще запитай у свого бісовського нехристя, чи відоио йому, що таке пуцвірок? ))))
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:05 | Сообщение # 5812 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) Маррічко, не зважай, мені аби побурчати на тебе трішечки краще запитай у свого бісовського нехристя, чи відоио йому, що таке пуцвірок? ) Марричко, не смотри, мне лишь бы поворчать на тебя немного лучше спроси у своего бесовских нехристи, или видоио ему, что такое пуцвирок? ) неведомо..... 

| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:06 | Сообщение # 5813 | |
Cerberus attendere
| Quote (Marimeyra) Хошь, чтобы смысл достоверным был, пиши на русском ага, зараз! давай ще порегочемо с твого бусурманського гугля, який з дідьком якшається ))))
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:08 | Сообщение # 5814 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) ага, зараз! давай ще порегочемо с твого бусурманського гугля, який з дідьком якшається )))) ага, сейчас! давай еще посмеюсь с твоего бусурманского гугля, который с чертом якшаеться)))) какие правды звучат..))

| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:11 | Сообщение # 5815 | |
Cerberus attendere
| Quote (Marimeyra) неведомо..... Марічко, частково цим чудовим словом можна і тебе назвати! ))))))))))))))) воно означає, щось маленьке, меншеньке  Добавлено (05.10.2010, 22:11) --------------------------------------------- Марічко, а в тебе твій кавовий фісюнець, не закипів? ти кватирку зачинила? шкарпетки з капцями на себе натягла? )))))))
| |
|
|
| worys | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:16 | Сообщение # 5816 | |
| О шотцо у ввась тут ПРоЫсхоДыт
«Биться головой о стенку гораздо веселее, когда знаешь, что за ней скрывается родственная душа.»
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:18 | Сообщение # 5817 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) Марічко, частково цим чудовим словом можна і тебе назвати! ))))))))))))))) воно означає, щось маленьке, меншеньке Маричка, отчасти этим замечательным словом можно и тебя назвать! ))))))))))))))) Оно означает, то маленькое, меньшая я чудо неведомое? Quote (Vetal_) Марічко, а в тебе твій кавовий фісюнець, не закипів? ти кватирку зачинила? шкарпетки з капцями на себе натягла? ))))))) Маричка, а у тебя твой кофейный фисюнець, не закипел? ты форточку закрыла? носки с тапочками на себя натянула? ))))))) КТО ТАКОЙ ФИ-СЮ-НЕ-ЦЬ??!!! 

| |
|
|
| Vetal_ | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:22 | Сообщение # 5818 | |
Cerberus attendere
| Quote (Marimeyra) я чудо неведомое? Марічко, він тобв не правильно переклав)))) меншенька - це младшенькая ))))) Quote (Marimeyra) КТО ТАКОЙ ФИ-СЮ-НЕ-ЦЬ??!!! ето есть самовар )))))))))))))))
| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:23 | Сообщение # 5819 | |
мЯфЫш
| Quote (worys) О шотцо у ввась тут ПРоЫсхоДыт Четверть моей натуры изучает родной язык

| |
|
|
| Marimeyra | Дата: Вторник, 05.10.2010, 22:24 | Сообщение # 5820 | |
мЯфЫш
| Quote (Vetal_) Марічко, він тобв не правильно переклав)))) меншенька - це младшенькая ))))) Так тож я поняла....))) но почему я НЕВЕДОМО?! Quote (Vetal_) ето есть самовар ))))))))))))))) Ахахаха)))

| |
|
|